Hakkımızda

SGG Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti. Temmuz 2011’de Yönetim Sistemleri konusunda yıllardır hizmet veren deneyimli 4 Uzman ve 3 Çevre Mühendisi ve 1 Çevre Görevlisi tarafından, firmaları ulusal ve uluslararası rekabete hazırlamak, dünya kalite standartlarını yakalamalarına yardımcı olmak, özellikle Çevre ve İş Güvenliği konularında her türlü sorunlarına çözüm üretmek, entegre yönetim sistemleri kurmak ve yasal olarak zorunluluk hale gelen Çevre Görevlisi Danışmanlık Hizmeti ile bu entegrasyonu tamamlamak, firmalara vizyon ve misyon kazandırmak gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçları ile kurulmuştur.

SGG, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hizmetlerini, müşterilerinin beklenti, ihtiyaç ve tercihlerine uyarlamaktadır.

Bu doğrultuda uzman, deneyimli, seçkin ve güçlü bir danışman/Eğitmen kadrosuna sahip olan SGG kuruluşlara rekabetçi kaliteyi yaratma, hızlı değişimi gerçekleştirme ve sıfır hatayla onların ihtiyaçlarına yönelik cevap vermektedir.

SGG danışmanları bir çözüm ortağı olarak, en uygun çözümleri profesyonel, kaliteli ve başarılı uygulamaları hayata geçirebilmek için en uygun teknikleri kullanmaktadır.

SGG'u rakiplerinden ayıran; müşteri odaklı anlayışıyla mevcut duruma ve ihtiyaca göre oluşturulan yeni çözümler sunabilmesi ve altyapısını sürekli geliştirmesidir.

 
free pokerfree poker