Evsel Nitelikli Atıksu Arıtma Tesisleri

industrial-wastewater

Günlük evsel kullanım sonucu açığa çıkan ve genellikle yüksek miktarlarda organik madde ihtiva eden atıksuların, alıcı ortam standartlarına uygun şekilde deşarj edilmesini sağlayan sistemlerdir. işletmelerin ihtiyaçlarına ve alan gereksinimlerine bağlı olarak paket ve betornarme tip alternatifleri bulunan Dizayn atıksu arıtma sistemleri müşterilerine anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

A- PAKET TİP ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ;

Nüfus eşdeğerlerine bağlı olarak arazi koşulları ve alan gereksinimlerine göre değişik tip ve modelde saç konstrüksiyon şeklinde inşa edilen paket tip arıtma sistemleri, yerleşim birimlerindeki uygun noktalarda Dizayn uzmanları tarafından başarıyla uygulanmaktadır. İstenildiği takdirde başka bir noktaya taşınabilme özelliği sayesinde sistem özellikle kiracı konumundaki işletmeler için vazgeçilmez bir alternatif olmaktadır.

B- BETONARME EVSEL NİTELİKLİ ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ

Dikdörtgen veya dairesel kesitli olarak dizayn edilebilen bu ünitelerde uygun alan bulunması halinde düşük maliyetleri ve işletim kolaylığı nedeniyle işletmelerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Yapılan ön keşif neticesinde yapılan proje çalışmasının ardından uygun ekipman seçimi ile kesin sonucun elde edildiği bu sistemler uzun yıllar kesintisiz hizmet verebilmektedir.

 
free pokerfree poker